1 januari 2018 – Ridder van Zwaarden

Ridder van Zwaarden; Gaat moedig het onbekende in. Grote geestelijke groei door durf en moed. Dapper, slim en eerzuchtig, popelt van ongeduld. Hij heeft als Schildknaap ingezien dat de vijand niet buiten hem is, maar binnenin hem en hij gaat er moedig tegenaan om deze te verslaan. De wolken verwijzen naar negatieve en belemmerende gedachtepatronen. Wanneer we die loslaten kunnen we weer opgelucht ademhalen en met plezier ons levenspad vervolgen.

Enigszins verbaasd kijk ik naar de kaart, die zojuist op de grond gevallen is. Ik wenste meer helderheid over het doel in mijn leven. Ik wilde een nieuwe bron van energie aanboren, een voor mij kloppend, inspirerend en authentiek leven creëren. Ik wenste een avontuur, een zoektocht naar heelwording, in de breedste zin van het woord. Leven in harmonie met lichaam, geest en ziel.

‘Simpelweg genieten’ begraaf ik in de tuin. Naast de ‘Iron Lady’. Ik trek mijn zwaard en rijd vol ongeduld mijn toekomst tegemoet. Ik ben de ridder; de kaart is mijn gids.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *